Over Ons: Tilmans-Pouls en Zoon - Brandstofhandelaar in België en Nederland

Over ons

Wie we zijn

De oorsprong

De verkoop van brandstoffen zit al in de familie Tilmans van voor de jaren '70 toen er altijd verkoop op commissie werd gedaan.

​​​​​​​Toen in 1973 de eerste tankwagen werd aangekocht, begon grootvader Tilmans de klanten te bevoorraden met eigen personeel.

In 1986 namen René Tilmans en Rita Pouls de vloeibare brandstofhandel over onder de naam Tilmans-Pouls. In 2004 kwam zoon Vital mee in de zaak: Tilmans-Pouls en Zoon was een feit.

​​​​​​​Sinds 2011 staat Tilmans-Pouls en Zoon onder leiding van Vital Tilmans en Heidi Bruijnen die hun zaak hebben uitgebouwd tot brandstofhandelaar in België en Nederland en bovendien twee tankstations in eigendom hebben. Sedert 2023 gaat de brandstofhandel verder onder de naam Tilmans Energies.

Contacteer ons

Onze service en kwaliteit zijn verzekerd

​​​​​​​We streven samen met de chauffeurs en administratieve krachten naar een correcte en snelle levering van uw brandstoffen. Service staat bij ons op de eerste plaats. Daarnaast beschikken wij ook over een eigen tankstation in Maaseik en over tankstation Grenspoal in Molenbeersel.

Onze medewerkers

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.