Deeltjestest keuring verstrengt vanaf 1 Juli 2024: Wat betekent dit voor U?


Vanaf 1 juli 2024 wordt de deeltjestestkeuring voor dieselvoertuigen strenger. Dit houdt een aanzienlijke wijziging in voor wagenbezitters, waarbij de nadruk ligt op milieuvriendelijkheid en naleving van de nieuwe regelgeving. Maar wat betekent de verstrenging van de deeltjestest concreet? 

Nieuwe normen vanaf 1 juli 2024: een strijd voor schonere lucht

Rijden in een dieselauto zal na 1 juli 2024 striktere controle betekenen op uitstoot van fijnstof. De limiet van 250.000 deeltjes per volume mag niet worden overschreden. Voertuigen die niet aan de norm voldoen, worden voorzien van een rode kaart en de eigenaren krijgen 15 dagen om het probleem te verhelpen. Maar hoe verzekert u zich ervan dat u straks niet stil komt te staan?

Oplossing bij Tilmans Energies: Eco Diesel Green

Tilmans Energies biedt een vooruitstrevende brandstof: Eco Diesel Green. Deze duurzame diesel, die voldoet aan de strengste eisen van motorfabrikanten, is het antwoord voor diegenen die het milieu een handje willen helpen en tegelijkertijd economisch willen blijven rijden. U kunt uw wagen dus probleemloos laten draaien zonder dat de deeltjestest bij de keuringsinstantie extra kopzorgen veroorzaakt.  

De Deeltjestest Keuring Verstrengt: Een Naadloze Overgang Met Tilmans Energies

Met de aandacht op de deeltjestest die verstrengt vanaf 1 juli 2024, wordt het tijd om de brandstof van uw voertuig te heroverwegen. Heeft u al een keuze gemaakt voor een schonere toekomst? Bij Tilmans Energies maken we de overgang naadloos en stressvrij. Ons aanbod van Eco Diesel Green zorgt ervoor dat zowel uw dieselmotor als ons milieu langer gezond blijven.

Ons ervaren team staat klaar om uw vragen over onze brandstoffen en service te beantwoorden. Tilmans Energies: experts in brandstofverkoop - uw partner voor een schonere, efficiënte toekomst. Neem gerust contact op via info@tilmansenergies.com of 0032-(0)89/565554 en ontdek hoe wij samen kunnen rijden naar een schonere horizon.

 

Contact Tilmans Energies | Brandstoffen Tilmans-Pouls & Zn

Wilt u in contact komen met Tilmans Energies? Vind hier onze openingstijden. Contacteer ons van maandag tot zaterdag om uw energiebehoefte te bespreken.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.