Cold Flow Improver // Bescherm zomerdiesel


Als u diesel opslaat die in de zomer is aangeschaft, is het essentieel om deze voor te bereiden op de winter (moest deze nog niet zijn verbuikt in de zomermaanden). Zomerdiesel kan problemen ondervinden bij lage temperaturen, zoals het stollen van brandstof. Dit kan leiden tot beschadigingen en belemmeringen in het brandstofsysteem. 

Tilmans Energies biedt een effectieve oplossing: Cold Flow Improver. Dit additief is essentieel voor het waarborgen van de prestaties en de betrouwbaarheid van uw brandstofsysteem tijdens de wintermaanden.

Wat is Cold Flow Improver?

Cold Flow Improver is een additief dat toegevoegd wordt aan dieselbrandstoffen om te voorkomen dat paraffinekristallen zich vormen bij lage temperaturen. De vorming van deze kristallen kan leiden tot verstoppingen van filters, zeven, kleppen en pompen, wat de prestaties van voertuigen ernstig kan belemmeren.

Cold Flow Improver, vrij van alcohol, voorkomt niet alleen kristallisatie, maar houdt ook uw brandstofsysteem vrij van bacteriën, algen, corrosie en vocht.

Zomerdiesel is standaard beschermd tot -5°C. Eén busje Cold Flow Improver (250 ml) zal het cloudpoint verlagen met 3°C per 1000 liter

De voordelen van Cold Flow Improver

  • Betere Winterprestaties: Verbetert de vloei-eigenschappen bij koude temperaturen waardoor het risico op startproblemen en motoruitval vermindert.
  • Bescherming zonder compromissen: Product vrij van alcohol, minimaliseert de kans op schade aan de hogedrukpomp, injectoren en afdichtingen.
  • Behoud van cetaangetal: behoudt van kwaliteit van brandstof zonder nadelige effecten.

Kies voor zekerheid tijdens de wintermaanden 

Bent u geïnteresseerd in hoe onze producten uw operationele betrouwbaarheid kunnen verbeteren of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem contact op met ons deskundige team via info@tilmansenergies.com of bel ons (+32(0) 89/56 55 54) voor directe assistentie.

Tilmans Energies, uw partner voor energie en betrouwbaarheid, het héle jaar door.

 

Contact Tilmans Energies | Brandstoffen Tilmans-Pouls & Zn

Wilt u in contact komen met Tilmans Energies? Vind hier onze openingstijden. Contacteer ons van maandag tot zaterdag om uw energiebehoefte te bespreken.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.