Wij bieden zowel petroleum als zibrokachels aan!


Het is tijd om de sjaal van Leo, onze kantoorhond, terug in de kast te leggen want met de Zibrokachel geniet van je van aangename temperaturen! Als het buiten koud en goed is, weet Leo precies waar hij moet zijn: bij de gezellige warmte van onze Zibrokachels.

We begrijpen dat het belangrijk is om thuis een warme en gezellige omgeving te hebben tijdens de koude wintermaanden. Daarom staan ​​wij klaar om u te voorzien van petroleum voor uw kachel. Daarnaast bieden we ook kachels van het merk Zibro aan. 

ASSORTIMENT ZIBROKACHELS

- Zibro Laserkachel LC-150 (200m³): € 599,- 

- Zibro Laserkachel LC-140 (170m³): € 489 

- Zibro Laserkachel LC-DX 32 (120m³): € 349

- Zibro Kouskachel RC-32 (110m³): € 399 

- Zibro Kouskachel RS-3022 (80m³): € 219 

SOORTEN AARDOLIE 

Petroleum Aan De Pomp 

De petroleum die wij verkopen aan de pomp is type B, maar kwalitatief leunt deze petroleum erg aan tegen het type C. Daarom is deze petroleum perfect geschikt voor een zibrokachel.

De petroleum is geurloos, maar enkel bij het aansteken van de kachel zal u slechts een paar minuten iets ruiken. hoeveel de kachel is begonnen, brandt de kachel geurloos.

De prijs voor deze petroleum is op dit moment: 1.1080 euro per liter .

U kunt bij ons ook lege jerrycans kopen van 20 liter voor 8 euro per stuk. Daarnaast kunt u ook uw eigen jerrycans meenemen die u bij ons kunt vullen. 

Firelux Helder 

Daarnaast bieden wij ook de Firelux Clear aan voor  49,95 euro  voor 20 liter in kannen. Deze petroleum is voorverpakt. Bovendien is deze petroleum volledig geurloos (ook bij het aansteken van de kachel) daarnaast is het over een synthetische petroleum, vrij van zwavel gaat. 

De Firelux Clear is de beste kwaliteit petroleum (type C) beschikbaar op de markt.

----

Wil je meer informatie over het afhalen van petroleum en hoe wij jou kunnen helpen om deze winter warm en gezellig door te komen? Neem dan contact op met ons op en wij beantwoorden graag al je vragen. 

Maak er een gezellige en warme winterperiode van met onze petroleum en zibrokachels! 

 

Contact Tilmans Energies | Brandstoffen Tilmans-Pouls & Zn

Wilt u in contact komen met Tilmans Energies? Vind hier onze openingstijden. Contacteer ons van maandag tot zaterdag om uw energiebehoefte te bespreken.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.