Waarom Nederlanders best petroleum kopen in België?


Wilt u een petroleumkachel in uw woning huren? Bij ons kunt u terecht om petroleum te tanken aan de pomp aan Belgische prijzen. 

Waar? 

- Tankstation Grenspoal in Molenbeersel. 400 meter van grensovergang met Stramproy (Weert). Voor meer informatie www.grenspoal.be 

- Tankstation Tilmans Energies in Maaseik, net over grens met Roosteren. Adres: Koningin Astridlaan 1, 3680 Maaseik. Op de GPS kunt u het beste Kempenweg 6, 3680 Maaseik opgeven. Dan zorgt ervoor dat u rechtstreeks onze betalingen binnenkrijgt. 

1. Petroleum aan de pomp

De petroleum die wij verkopen aan de pomp is type B, maar kwalitatief leunt deze petroleum erg aan tegen het type C. Daarom is deze petroleum perfect geschikt voor een zibrokachel.

De petroleum is geurloos, maar enkel bij het aansteken van de kachel zal u slechts een paar minuten iets ruiken. Hoeveel de kachel is gestart, brandt de kachel geurloos.

De prijs voor deze petroleum is op dit moment: 1.1690 euro per liter .

U kunt bij ons ook lege jerrycans kopen van 20 liter voor 8 euro per stuk. Daarnaast kunt u ook uw eigen jerrycans meenemen die u bij ons kunt vullen. 

2. Firelux Helder 

Daarnaast bieden wij ook de Firelux Clear aan voor 49,95 euro voor 20 liter in kannen. Deze petroleum is voorverpakt. Bovendien is deze petroleum volledig geurloos (ook bij het aansteken van de kachel) daarnaast is het over een synthetische petroleum, vrij van zwavel gaat. 

De Firelux Clear is de beste kwaliteit petroleum (type C) beschikbaar op de markt.

3. Waarom Petroleum kopen in België? 

In België is de prijs van de petroleum 60% lager vanwege een lager accijnstarief tien vergeleken van Nederland. 

4. Opgelet! Petroleum kleurt ROOD vanaf 3 november 2023

!!  OPGELET  !!

Petroleum  heeft een nieuwe kleur.

Op Europees niveau is beslist dat het geel oplosmiddel (gele kleur) nu aanwezig is in de petroleum zal worden vervangen door “Accutrace Plus” in combinatie met rode kleurstof.

Vanaf heden heeft de petroleum een  ​​rode kleur  in plaats van een gele kleur. De geur zal ook anders zijn. ENKEL enkel het marketingmiddel is veranderlijk, het product zelf is niet veranderlijk, de verbranding blijft hetzelfde.

 

Contact Tilmans Energies | Brandstoffen Tilmans-Pouls & Zn

Wilt u in contact komen met Tilmans Energies? Vind hier onze openingstijden. Contacteer ons van maandag tot zaterdag om uw energiebehoefte te bespreken.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.