Waarom Nederlanders best petroleum kopen in België?


Beschikt u over een petroleumkachel in uw woning? Bij ons kunt u terecht om petroleum te tanken aan de pomp aan Belgische prijzen. 

Waar? 

- Tankstation Grenspoal in Molenbeersel. 400 meter van grensovergang met Stramproy (Weert). Voor meer informatie www.grenspoal.be 

- Tankstation Tilmans Energies in Maaseik, net over grens met Roosteren. Adres: Koningin Astridlaan 1, 3680 Maaseik. Op de GPS kan u best Kempenweg 6, 3680 Maaseik ingeven. Dan rijdt u rechtstreeks onze loods binnen. 

1. Petroleum aan de pomp

De petroleum die wij verkopen aan de pomp is type B, maar kwalitatief leunt deze petroleum erg aan tegen het type C. Daarom is deze petroleum perfect geschikt voor een zibrokachel.

De petroleum is geurloos, maar enkel bij het aansteken van de kachel zal u slechts een paar minuten iets ruiken. Eenmaal de kachel is opgestart, brandt de kachel geurloos.

De prijs voor deze petroleum is op dit moment: 1.3470 euro per liter.

U kan bij ons ook lege jerrycans kopen van 20 liter voor 8 euro per stuk. Daarnaast kan u ook uw eigen jerrycans meenemen die u bij ons kan vullen. 

2. Firelux Clear 

Daarnaast bieden we ook de Firelux Clear aan voor 59.95 euro voor 20 liter in kannen. Deze petroleum is voorverpakt. Bovendien is deze petroleum volledig geurloos (ook bij het aansteken van de kachel) aangezien het over een synthetische petroleum, vrij van zwavel gaat. 

De Firelux Clear is de beste kwaliteit petroleum (type C) beschikbaar op de markt.

3. Waarom Petroleum kopen in België? 

In België is de prijs van de petroleum 60 % lager wegens een lager accijnstarief ten opzichte van Nederland. 

4. Let op!! Kleurverandering petroleum vanaf 2024

In de loop van het jaar 2024 ondergaat petroleum een kleurverandering. Momenteel heeft de petroleum een gele kleur. Het product wordt in de toekomst rood gekleurd om een duidelijker onderscheid te maken met witte diesel. Dit is een maatregel van de dienst Douane en Accijnzen. Er is totaal geen reden voor paniek. Hoewel de petroleum rood zal kleuren, zal dit geen enkele invloed hebben op de kwaliteit van het product.

Contact Tilmans Energies | Brandstoffen Tilmans-Pouls & Zn

Contact Tilmans Energies | Brandstoffen Tilmans-Pouls & Zn

Wilt u in contact komen met Tilmans Energies? Vind hier onze openingstijden. Contacteer ons van maandag tot zaterdag om uw energiebehoefte te bespreken.

ONTDEK MEER

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Bekijk de vorige updates

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen, groot of klein. Heeft u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.